Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

Doelstelling

Doelstelling:

De gedisciplineerde omgeving, het groepsgevoel, de lessen en opleidingsmogelijkheden, moet de jongere inspireren en uitdagen en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling. Door onder meer discipline, moed, intelligentie, zelfbeheersing en respect als waarden mee te geven wordt getracht de jongeren zowel fysiek als mentaal sterker te maken wat zal bijdragen aan het zelfbeeld, de motivatie en solidariteit.

Binnen het centrum wordt door de leraren en medewerkers grote nadruk gelegd op discipline, zelfbeheersing en respect. In ons centrum geldt een absoluut rook-, alcohol-, vloek- en drugsverbod. Agressief gedrag wordt zowel binnen als buiten de sportschool niet getolereerd.

Accomodatie:

De lessen vinden plaats in groepsverband (naar niveau) of na onderling overleg priv衾 Er staan 400 m2 tot de beschikking met alle faciliteiten, als een zaal voorzien van matten, een boksring en een rails met bokszakken. De trainingszaal wordt via een glazen wand gescheiden met het gezellige zitgedeelte, waar ook de bar gevestigd is.

Ouders kunnen dus wat drinken of eten en tegelijkertijd de verrichtingen van hun kinderen bewonderen. Er is een speciaal gymnastiek uur voor 55+ ingesteld.

Er is voorts een fitness-zaal aanwezig met fitness apparatuur van o.a. Panatta, Er zijn vanzelfsprekend (grote en schone) kleed-kamers en (grote en schone) doucheruimtes aanwezig en er bevindt zich, uitsluitend voor leden, een sauna.